Ett beroende som vuxit fram.

DSC_0036Det är kanske inte alltid bra att ha ett beroende, men om det nu skulle vara så att man var tvungen att ha ett så har jag nog hamnat på ett utav det bättre.
Nagellack och dess vackra konst.
I flera år har jag slukat tutorial efter tutorial på hur man gör, stamping, dotting, watermarbeling.
Hur man bygger naglar, hur man gör för att stärka, eller hur man inte borde göra.
Enda är att jag som alltid förr, provat en sak och så har det inte fungerat från början och då gett upp.
Men eftersom jag är vuxen och mogen (?) så har jag börjat utveckla något som heter lära sig från början, och då är det okej att det inte alltid blir snyggt...
Och jag är fullkomligt fast.
Beroende.
Dreglande.
Jag har till och med börjat beställa hem saker via ebay för att kunna bli bättre.
Än så länge har jag inga resultat alls att skryta med, men framöver hoppas jag att jag kan dela med mig lite.
Just nu är det iallafall färgglada naglar som gäller, gärna svampade i läckra övergångar eller illrosa.
Ikväll blir det just illrosa med svarta mönster. DSC_0037Och som sällskap i soffan idag har jag en skål Egg, i princip det enda påskgodiset som jag tycker är av värde att äta.
Små dragéägg med ett segt skum på insidan.
Mmmm……
Jag var så dum och började äta godis någon gång efter nyår efter att ha hållt upp i 6 månader, och sedan har jag inte riktigt kunnat sluta.
Dumt gjort, men man lever ju bara varje dag. tom

One Thought on “Ett beroende som vuxit fram.

  1. Det är så roligt med naglar men jag är periodare och så har jag så sjukt svåra (omöjliga) naglar dessutom. Jag bet på naglarna långt upp i vuxen ålder och när jag bestämde mig för att sluta så lade jag pengar på att gå och få konstnaglar ett tag, för att inte kunna bita. Mina naglar är dock så lömska att _ingenting_ fastnar på dem någon längre stund – inte akryl, inte gelé och inte glasfiber (stenålder). Efter två-tre dagar så börjar materialet lossna på sidorna och nertill vid nagelbanden, alldeles oavsett förberedelser och ansträngning. Numera har jag mina egna naglar och jag lackar bara då och då eftersom det ändå flagar av efter två-tre dagar och jag lägger inga dyra pengar på grejer även om det skulle vara HUR kul som helst för det är det. Jag önskar mig nya, mindre dumma naglar.
    Hoppas att du delar med dig av bilder snart, det är så kul! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation