Att vara stark när man är som svagast.

DSC_0078

Just som det kändes som att glädjen sakta började rota sig i kroppen igen och jag hittade en balans, så blir min älskade son sjuk.
Jag orkar  inte gå in exakt på vad det är, men det som började i en svullnad över ena ögat slutar idag med övernattning på sjukhuset, där hans fina pappa får hålla honom i handen natten igenom då Elias imorgon ska genomgå magnetröntgen och även får antibiotika var 8:e timme rakt in i blodet, för att försöka mota bort att eventuella bakterier ska sprida sig till hjärnan.
Jag skyndade mig till sjukhuset så fort jag kunde efter jobbet och det var en alldeles rödgråten kille som tittade på mig med tacksamma ögon när jag kom.
Att få höra ”Min maaaammma kom nu!” det första man gör när man kliver innanför dörrarna till sjukrummet fick mitt hjärta att explodera av kärlek.
Min älskade lille bubbe.

Eftersom jag varit mer eller mindre ett vrak ett tag nu sedan Molly gick bort, så bestämde Mats att han ska ta nattpasset, medan jag fick åka hem för att sova.
Och vad gör jag då?
Jo, jag gör det jag är bäst på.
Jag låter mina känslor hitta sin väg bland tangenterna och jag låter oron få komma ut, istället för att samlas inne i hjärtat. Det är så jag fungerar, jag måste ventilera i ord och ton. Kanske kommer det några tårar, kanske inte.
Men jag behöver göra det som är bäst för mig, att skriva.
Min älskade fina kille, som varit så tapper genom hela dagen. Och till hans fina pappa som funnits där till 110% för både mig och Elias.

Ja.
Det finns inte så mycket att säga helt enkelt, mer än att jag måste hålla mig stark.
Livet har haft väldiga prövningar år 2014.
Men jag måste.
För Elias skull och för Mats.
Och för min egen.

För oss.

3 Thoughts on “Att vara stark när man är som svagast.

  1. Skall prövningarna aldrig ta slut för er familj? Det är ju inte klokt vilket skitår ni har. Om jag kunde ta över någonting av allt negativt skräp som drabbat er så hade jag gladeligen gjort det, för så här mycket skall ingen behöva axla på en gång. Håller alla tummar och tassar vi kan uppbringa för lillkillen och att allt skall gå snabbt över och utan fler komplikationer.
    Kram <3

  2. Finaste starka Kicki! Du har en fantastisk gåva i att skriva och formulera dig. Du är fantastisk! Vi förstår och vi tänker på er alla! kramar i mängder!!

  3. Men finaste du! Vad är det med 2014 för er!? Här rinner tårarna och jag kan inte fatta hur det kan vara möjligt att allt ska behöva drabba er.
    Jag håller alla tummar och tår för att allt går bra med lilleman och att det är något som går om sig snabbt!
    Alla tankar och varma styrkekramar till dig och er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation