Det är en magisk tid när höstens alla färger visar sig.

DSC_0105 DSC_0111Sedan vi flyttade till Brotorp har näst intill alla promenader tagits runt Kransmossen. Det ligger 2 promenadminuter härifrån, och vi enades om idag att det var otroligt vackert längs Lillån. Elias har matat ankorna, Molly har rullat sig i gräset och jag har fått andas frisk luft och vädrat kameran lite. Älskar hösten och alla dess färger, när släpljuset kommer fram och alla löv glimmar som guld. Luften är så krispig och uppiggande. DSC_0126 kransDet blev en ganska produktiv dag  till slut.
Först röstade vi, sedan åkte jag ut och red, därefter åt vi lunch, klippte oss, promenerade. När vi kom hem tog vi tag i städningen som blivit bortprioriterad de senaste två veckorna och någonstans där emellan bakade vi kakor och stekte pannkakor. Jag känner en liten början på en eventuell träningsvärk komma smygande i benen. Det är jag faktiskt värd efter denna dagen. krans3DSC_0157DSC_0168 krans2Själv har jag kommit till en punkt nu där jag ska sluta äta gluten igen. Det gick så fantastiskt bra förra året, men när jag blev gravid så slängde jag in allt sånt i matvanorna igen och nu för tiden är jag konstant uppblåst i mage och trött. Så jag känner att jag ska försöka aktivt välja bort det igen, så att jag kanske kan hitta lite energi och vilja.
Jag vill inte vara sur och grinig, jag vill vara lugn och harmonisk och frisk, så att äta rent ska bli mitt nya motto, det kan iallafall inte göra saken sämre.
Veckan som kommer nu kräver knivskarp uppmärksamhet då jag ska gå en utbildning på engelska (!) och jag ska ta hand om några nya på jobbet och hjälpa de så att de känner sig trygga i sitt arbete. Jag älskar att jobba med människor och få influera dem att vilja våga.
Det är inte många gånger man kan säga det i livet, men just på jobbet har jag hittat min plats, jag är rätt person för rätt tjänst, och jag älskar det.

Nu hoppar jag alltså på tåget som ska ta mig utanför boxen, som ska få mig att utvecklas och tänka framåt. Och det, det är jag innerligt tacksam för.

One Thought on “Det är en magisk tid när höstens alla färger visar sig.

  1. Men wow, både på hur mycket ni hunnit med och vilka vackra bilder. Älskar den på fågeln med vingarna utbredda.
    Hoppas du får en bra start på veckan, det låter väldigt spännande med utbildning!
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation