En förkyld & irriterad lördag.

DSC_0225Med hes hals och täppt näsa så flög visst lördagen förbi.
Jag har haft en usel dag, där humör har varit lika lågt som ett utav mina sämsta skämt, och stackars Elias och Mats har verkligen fått kämpa för att stå ut med mig. Jag hade tänkt ge mig ut på fotograferings-runda, men tji fick jag och tji fick min kamera.
Den senaste veckan, ja den går till historien och inte blev den bättre av att få höra att den eventuella undersökningen med kameror i Mollys kropp skulle gå på 12 000:-.
Minst.
Nu var det innan försäkringsreglering, men det är ohyggligt mycket pengar ändå, det är det, och jag måste i så fall få information från Sveland hur mycket eller om det ens täcker det.
Som det känns just nu så kan vi helt och hållet avvakta alla rektoskopier, men det kan vara bra att veta OM.
Ja, ni förstår ju.
Idag har hon varit helt fantastiskt glad och pigg, hon har varit med oss hela dagen, hon har inte gått och gömt sig och hon har till och med legat i våra knän i omgångar, så nog svarar hon fint. Till och med i några hundmöten har hon visat sig villig att försöka hålla sig lugn. Det känns som en ny hund, med ny energi.
Den där Molly som jag saknat i flera månader, alternativt år.

DSC_0205Men nu sitter jag här och lördagen blir snart till söndag och tydligen har Johanna bestämt att jag ensam ska ut på lille H imorgon i skogen. Det känns lite väl nervöst i magen just nu så jag får nog återkomma om jag verkligen känner mig redo för det där…
Och så är det val.
Så rösta ska man göra.

Inga rasister på våra gator, tack.

2 Thoughts on “En förkyld & irriterad lördag.

  1. Jag kan inte säga hur ni ska göra men hade det varit min hund och den svarade så bra på behandlingen så hade jag avvaktat vidare undersökningar faktiskt, ni ser ju på Molly att hon mår så mycket bättre nu. Men som sagt, jag är inte ni.
    Klart du ska ut själv, det kommer att gå jättebra. Stor kram och krya på dig nu!

  2. Usch för sånna där dagar!
    Men det är skönt att höra att Molly mår bättre! Och jag tror att du kommer klara det galant, ensam i skogen.
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation