Dags för återhämtning.

DSC_0008 DSC_0045 DSC_0056 DSC_0059 DSC_0066 DSC_0099Åter igen.
Tack  för allt ni säger, som ni gör, som ni utför. Tack för alla berättelser jag får skickade, för alla beklagar-sorgen-meddelanden och för alla krya på oss-hälsningar.
Det går inte med ord att beskriva den värme som vi känner, det stöd och den förvåning som slår oss när man inser hur ensam man INTE är i detta. Vi pratar mycket. Med varandra. Med andra. Med Elias.

Igår blev jag utskriven från sjukhuset och den var en befrielse att pröva mina nya svaga Bambi-ben ute i det fria. Jag och Mats tittade på film hemma på förmiddagen, rensade lite skräp och hälsade på jobbet i en timme ungefär. Jag älskar mina jobbarkompisar och alla var så hjärtliga och rara och tog emot mig på exakt det sätt jag behövde; vilket vill säga, lite tårar, lite skratt och någon som ville lyssna. Jag fick världens största blomgrupp med bland annat lavendel som doftar ljuvligt. Ett vackert armband fanns med och krypa-på-er-macrons. Hur gulligt var inte det?
Sedan åkte vi iväg till Hedared för att grilla och för att krama om min älskade lille son.
Inte för att han verkar saknat oss så mycket eftersom han trotsigt inte alls ville krama mig och oroligt pratade om att mamma har ont, mamma åka doktorn flertalet gånger.
Molly däremot var eld och lågor och fick ryck efter ryck efter ryck.
(Allra gladast var nog mamma som inte behöver vara hundvakt mer 😉 )

Imorse firade vi mors dag här hemma och jag fick en lyxfrukost.
Söndagen blev ju som bekant inte riktigt som vi tänkt oss så vi tog den lite senare.
Nybakta frallor, juice, nykokta ägg, salami, leverpastej och kaffe.
Jag har druckit kaffe för första gången på flera veckor nu och det var så gott.
Lite senare idag blir det både svenska jordgubbar och lite vattenmelon och till kvällen blir det en efterlängtad ost- och skinkpaj.
Eftersom det är röd dag idag passar vi även på att verkligen packa och hålla i ordning här hemma.
Imorgon klockan 13 ska nycklarna till lådhuset vara tillgängliga och jag kan inte med ord beskriva hur fantastisk det ska bli.

Det händer så mycket just nu och det känns faktiskt väldigt bra, för det ger mig/oss andra saker att tänka på även om vi stannar upp och pratar om det som har hänt. Vi vill inte skjuta undan något till sedan, vi vill ta tag i det nu.
Jag har fysiskt återhämtat mig fint och även om hjärtat slår alldeles för fort när jag anstränger mig så känner jag mig frisk och stark och löjligt kär i min familj som jag har.
Och jag ber om ursäkt att mina ord är väldigt sprättiga och osammanhängande, men jag är löjligt tacksam idag för att jag är utskriven, jag har en otroligt fin familj, fina jobbarkompisar och fina vänner.

Jag tror jag får återkomma ikväll och hoppas orden och känslorna går att valla ihop bättre när jag fått landa lite i allt som händer runt omkring.

Men åter igen. Tack till alla.

7 Thoughts on “Dags för återhämtning.

 1. Susanne Järlefjord on 29 maj 2014 at 12:55 said:

  Vad skönt att du är på benen igen. Har tänkt på dig mycket. Hoppas Sanna du och jag kan träffas nån dag i sommar. Kramar till dig.

 2. Jag tror du och Mats har helt rätt recept på att läka. ❤️

  Så himla kul med nycklar!!! Ser fram emot besök i låghuset i sommar!

 3. Härlig läsning!:)

 4. Det är så fint att läsa att ni verkar hantera det helt rätt och att vi är så många som vill stötta och finnas för er. <3

 5. Återigen, tack själv för att du delar med dig. Och för att du låter tankar och ord spreta lite. Jag blir så glad att läsa att du har de bästa omkring dig. Ta hand om dig och varandra! Många varma kramar!!

 6. Camilla on 30 maj 2014 at 20:53 said:

  Tack själv för att du vill dela detta med oss, och berätta om allt som varit. Jag tror att det är mer betydelsefullt än du kan ana. Många har nog gått igenom samma sak och kan därför få känna att de inte är ensamma om det. Modigt och stort av dig att berätta! Och jag blir så glad över att du har så många fina människor i ditt liv. Jag tror aldrig tidigare jag stött på någon människa som är så otroligt omtyckt av alla, som du är – med rätta! 🙂

 7. Skönt att du har fått lämna sjukhuset och mår bättre , tänker så på dig så du anar inte . Nu är jag hemma i Sverige igen så när du orkar / kan – bara hör av dig så kan vi ses på en snabb kram/kaffe , och i sommar får vi dejta med Susanne också <3 🙂 fina foton i bloggen som vanligt fina du , och din text är inte spretig , den är fantastisk ! Precis som du ! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation