Gröna fingrar och vita duschdraperier…

Ja.
Det verkar inte bättre.
Eftersom jag inte lyckats döda en enda blomma på flera år tänkte jag avancera uppåt på stegen och plantera eget. Eftersom det inte ingår en egen trädgård till lägenheten så fixar vi eget grönt som ska ut på balkongen när frosten inte längre infinner sig på nätterna. Några blommor, smultron och lite ätbara kryddor blev resultatet på Brändmarks.
Och på ICA Maxi blev det en ny badrumsmatta i lila och ett vitt (?) duschdraperi, känns aningen konstigt att komma in på toaletten nu, men det blir å andra sidan ljusare. Toaletten är det ”rum” här hemma som är mest i behov för renovering egentligen. Men det tror jag inte hyresvärden tycker.

Molly har numera börjat gå ner lite i vikt, hon har tappat ca 1,5 kilo sedan januari, men hon har ju några kvar. Och det syns inte direkt att hon tappat i vikt, men det kommer väl det med.

Imorgon ska lilleman förresten få sin 3-månaders-vaccination.

Oh my, hur ska det gå?
(Och då tänker jag inte på han, utan på känslosamma jag)

4 Thoughts on “Gröna fingrar och vita duschdraperier…

  1. Det kommer gå så bra du ska se, här är det ju det första vaccinet vid 2 månader och jag ojade mig så och så gick det på 3 sekunder, ett skrik och ett fint plåster. Viggo hade 38,6 på natten och vi gav flytande febermedecin och nästa morgon var allt över!

    🙂

  2. Det kommer gå bra imon.. jag var oxå supernervös men det går så fort. Köpte flytande Alvedon för att ha hemma fall febern skulle komma men han behövde inte ta ngt.

  3. Åh, jag önskar att jag hade grönare fingrar. Jag klarar en del, men det mesta dör tillslut i vilket fall 😛 Men det lät inte så dumt att plantera lite på balkongen. Vi har en riktigt stor balkong nu 😀

  4. Köp hem Alvedon om du inte redan har det. Suppar tycker jag funkar lättast till bebispluttar men det är väl en smaksak. Och det kommer gå så bra så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation