Shoppingtur.

Dagens shopping innehöll en del nödvändigheter.
Den där halkmattan till badrummet, ett par gardiner till vardagsrummet, en ljuslykts-sak som hängdes upp ovanför sängen, leksak till Molly (som vanligt blev hon eld & lågor och går runt och bär på sin anka hela tiden) en ”smink-lampa” som sattes upp bredvid hallspegeln och en riskokare. Vi äter alldeles för lite ris nu för tiden, mest för att det är så krångligt att koka. Så då investerade vi i en riskokare och ikväll blir det ris med ångkokta grönsaker och lax. Vi har bestämt att det är dags att börja bli lite mer sundare. När Mats slutade röka (samma kväll som han fick reda på att han skulle bli pappa) så har vågen visat större siffror. Det är väl egentligen helt ”ok” men det har fört med sig att jag mer faller för frestelser, så nu är det lite bättre handskar på, mycket grönsaker och motion i den mån det går. Att minska på datortiden ska jag med försöka, även om det inte blivit så idag. Allt för mig och bebis.

Sitter för tillfället lite och kikar på barnvagnar som verkar vara en djungel. Jag vill ha en robust med bra hjul som fungerar på asfalt och på grusvägar. Dessutom är de DYRA. Tur jag har ca 6 veckor kvar innan man ska börja planera och bestämma sig och börja med det ”riktiga” investerandet.
I början av september ska hjärtljuden få lyssnas på och BM börja mäta min mage som redan nu känns ganska stor (mest deg säkert).

One Thought on “Shoppingtur.

  1. Shopping är kul! *tummen upp* Det är strongt av dig att vilja äta hälsosamt ”trots” graviditeten, så många bara ger upp eller vad man ska säga och äter allt och på något sätt skyller på att de är gravida och således ”får” gå upp obegränsat i vikt. Usch vad stryk jag får av folk som varit gravida nu men det skiner jag i. :mrgreen:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation