När man vaknar med dåligt humör…

Hela världen känns lite suddig och overklig idag, jag vaknade med något krasst humör, åt frukost och somnade om och vaknade till en ännu gråare och blekare sinnesstämning. Tankarna är ett enda virrvarr idag, jag vill börja måla om lägenheten, börja inreda, få undan all skit, men ändå bara vara. Det går inte ihop sig alls idag. Jag vill äta massa skräp även fast jag vet att det är dags att verkligen ta tag i hårdhandskarna. Jag vill börja planera barnrum och eventuellt flytta ut bokhyllan vi har där in i vardagsrummet och flytta in vissa tavlor i sovrummet. Men det krävs lite strukturering och när klockan nyss slagit 15 så blir det lite svårt. Jag har kikat på spjälsängar och förvaring för det som komma skall, men det går långsamt att veta vad man bör ha och inte. Vi har satt någon form av ”streck” att efter vi kommit in i vecka 26, då är det dags att börja fundera och ta tag i det. Gravidförsäkring är iallafall beställd. Man kan väl aldrig få för mycket försäkringar va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation