Varberg – tur & retur.

Gammal bild men söt ändå.

Igår åkte jag, Lussebullen (ärta) och Molly med syster och busbarnen ner till Varberg för att fira mamma i förskott på morsdag. Det var en mysig liten utflykt vi gjorde, men det tog på krafterna och jag behövde två tupplurar för att orka med dagen. Vi hann besöka 3 lekplatser med barnen, äta god mat, träna både godkända och mycket väl godkända hundmöten och spela Yatzy mellan regnskurarna. Molly kändes bättre efter lunch då hon fick tillbaka både tiggeri och leklust, trots att hon bajsade för första gången på hela dagen vid 16.. Hon var igång hela dagen igår och somnade på rygg bredvid mig igår med tassarna i luften. Idag har hon faktiskt bajsat två gånger och en hundägare kan inte bli mer glad än att se små hårda pluttar när ens hund varit dålig i magen. Bajs kan med andra ord vara en stor glädjekälla.

Imorse när vi vaknade låg jag och Mats kvar en stund och pratade framtid, vad som faktiskt är på väg att hända. Hur man ska vara som förälder, hur vi ska göra om datorrummet (där våra åsikter så klart går isär en del) och overkligt det fortfarande känns. Jag kan visserligen fungera och fokusera utan att tänka på ärta varenda minut, men det känns så overkligt att jag ska bli mamma, att hela vårt liv kommer förändras och hur allt ska te sig. Det är ju svårt att veta överhuvudtaget.
Men först ska jag nog se fram emot vår bröllopsdag på söndag nästa vecka.
Ett år som fru, det har gått fort, men kärleken har växt för var dag och jag är fortfarande helt övertygad att Mats är den enda för mig.

4 Thoughts on “Varberg – tur & retur.

  1. Vad skönt att Molly är bättre i magen igen! Det är spännande att planera för bebisen kan jag tänka mig, tur ni har en så stor lägenhet!

  2. Att bajs kan glädja, roa och intressera? Vänta bara tills ärtan är född! 😉

  3. Det är bara hundägare och småbarnsföräldrar som är så intresserade av bajs. 😀
    Kram på er allihop.

  4. Hur blir det sen då? När vi är både hundägare OCH småbarnsföräldrar? *vågar inte tänka tanken*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation