Att gro en ärta.

Det är rätt fascinerande att vara gravid. Att följa den lilla ärtan i magen, läsa om vad som händer i varje vecka. Se hur liten/stor den är proportionellt med min egen kropp. Att gå i mataffären och fundera på cravings, vad man ska mata sig med, hur man bör planera dagarna så att inte de hemska hunger- och blodsockerfallen kommer. Kött är inget jag är överdrivet sugen på utan äter gärna frukt, väl-lagad mat och inte för fet heller för då ballar magen ur och jag mår illa.
Kanelgifflar är däremot något jag dras till. Mmmmm…
Idag när jag kom till jobbet blev jag påhoppad av mina kollegor. Alla ville gratta, kramas och höra sig för hur jag mår. Det är väl just det, jag känner mig inte gravid, inte mer än att jag har humörsvängningar, trånga byxor efter lunch/kvällsmat och känner mig lite trött. Men det är väl egentligen som vanligt skulle jag tro. Hahahah.
Mina kollegor däremot hade misstänkt det. En utav dem sa: Det syns på dina ögon…
En annan hade misstänkt det när jag var hemma och var sjuk. Frågan om vad jag trodde det var i magen fick samma svar varenda gång: En tjej. Det är inget jag alls vet egentligen, och det kan mycket väl vara så att det är en pojk, men det är ju lite det som är Mats liv; han är omringad av underbara flickor; både jag och Molly. Det är hans lott i livet.

Nu ska jag laga lite mat och sedan ska jag och Mats krypa ner i soffan och titta på Eclipse. Jag skiter i vad alla andra säger; jag har inte läst boken och jag är helt förälskad i filmerna!!!!!

3 Thoughts on “Att gro en ärta.

  1. Hahaha, du VET att jag kommer att säga det här, men jag säger det i alla fall…. buuuuu för Eclipse! 😛

  2. Stort grattis till er ärta!! 🙂
    Kram

  3. Ett stort, stort grattis till dig! Vad roligt det ska bli att följa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation