Ett stycke Ärta.


Så kom den dagen man fick berätta att man är gravid. Vi mår bra, lite trötthet, illamående i en vecka och otroligt dålig hårkvalité, men annars så känns det mest som vanligt. Det bor en Ärta i min mage och hon är beräknad till december.
Molly är glad att hon ska få bli storasyster och Mats går mest runt och uppvaktar mig som en stolt tupp. Själv uppskattar jag lugna eftermiddagar, powernaps på helgdagarna och kanelgifflar. Och givetvis tid ihop med min familj. Min kropp har hittills tillverkat det mesta som ärta behöver för att fungera, nu ska hon få växa och frodas som aldrig förr.

5 Thoughts on “Ett stycke Ärta.

  1. Än en gång, jättesupergrattis!!!

  2. Grattis till den lilla ärtan 😛 och tack för det positiva inlägget om ”tunga dagar”. Hoppas oxå att vi kommer sopa banan någongång framöver, men när vi båda är redo och mogna 🙂

  3. Tusen grattis, som jag skrev hade jag det på känn men ville inte starta nåt rykte så jag höll tyst. Hoppas det uppskattas 😉
    Grattis till er allihop, det här blir jättebra! 🙂

  4. STORT GRATTIS ännu en gång :mrgreen:

  5. Grattis! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation