All I gon´get is gon´be yours then…

Jag hade inte tänkt att blogga idag.
Men så sitter jag här, mittemellan Twilight-filmen (älska) och söndagsfinalen av Big Brother (mindre älska). Regnet piskar mot de nytvättade fönsterna och jag har krupit upp i soffan i det nystädade hemmet. I bakgrunden spelas nya måste-lyssna-hela-tiden-på-låten Possibility av Lykke Li.
Idag har det funnits mycket energi hos både mig och Mats. Vaknade runt 07.30, rastade hunden, fick fikabesök av mamma och pappa som lämnade av Ullareds-förnödenheter, började pilla med tavlorna, tvättat fönster, tvättat av alla ytor, dammsugit, svabbat, borrat upp sänglampa, hylla, varit i Knalleland och köpt växter till vardagsrum, köpt tavellist, och lite olika ljus-saker. Älskar värmeljus och blockljus.
Knåpade ihop en lykta hemma som står i hallen och möblerade om lite i fönsterna. Mats har givetvis var delaktig i det mesta i dag om inte mer.
Tog sedan en kvav promenad runt Bråt med Linda & Mumma innan regnet började ösa och sedan har jag mest suttit här i soffan. Men det är okej. Molly är trött av värmen och sitter och nöjt och tittar på väggen med våra STORA bröllopsbilder på. Vi har ställt värmeljus på en tavellist under dem och det känns riktigt hemtrevligt nu. Det känns mer viktigt för mig nu för tiden att faktiskt höra hemma någonstans även om jag vet att vi inte kommer bo här tills vi är 90. Det finns faktiskt en dröm om ett litet hus med en liten trädgård någon gång i framtiden, men det lär dröja år… Så under tiden ska jag passa på och njuta och känna mig hemma på Svenljungagatan.

Nu ska jag fortsätta att dega i soffan och trycka ner Mats hårstubb mellan fingertopparna och njuta av en riktig söndagskväll. Det är verkligen inte fel, imorgon är en ny vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation