Jorgubbar & mjölk = Sant


Efter en långdragen och lugn lördagsmorgon träffade vi upp Ami, hennes vännina, min gamla kärlek Nelly samt JRT-grabbarna Ozzy och Spike. Molly träffade grabbarna sist för ca 1 år sedan eller senare och då var det full kaross då Ozzy endast var unghund med mycket spring i benen. Likaså var det idag. Det blev ett kärt återseende där Molly först visade hur närgångna grabbarna fick vara utan att hon visade gaddarna och sedan sprang hon som en glad och lycklig hund. Det är så otroligt skönt och se att hon kan säga till på ett bestämt sätt utan för den skull vara hårdhänt och aggressiv. Spike och Ozzy bjöd sedan upp till lek flertalet gånger och Molly var med på noterna nästan hela tiden. Framför allt när hon fått doppa sig och svalka sig i diverse lerdiken. Hon är en förbannat trevlig och kul hund och alla blickar drogs mot henne och Ozzy hela tiden då de sprang över stock och sten och leklusten verkade aldrig ta slut. En gång försökte Spike trigga Molly med en pinne, men då hon inte gillar kamplek med annan hund så avböjde hon det. Däremot började Spike och Ozzy kämpa om pinnen och då kom Molly själv och lekte världspolis och sa ”Lägg av grabbar, det är jag som bestämmer här…” Gamla Nelly gick däremot vid min sida och puffade försiktigt på mina ben för att be om uppmärksamhet. Hela 8 år är hon i år och hon har fått en kritvit mustasch och vita ögonbryn. Men ändå hade hon träningslusten kvar och ville gärna visa sig på styva linan när jag bad om några gamla trix.  Vet inte hur länge vi var ute, men det var trötta hundar som lämnade Bråt.

Därefter åkte jag och Mats till Knalleland och shoppade två ramar till bröllopsbilderna. Blir inte riktigt som jag tänkt mig eftersom det inte fanns någon bra ram till de mindre, men det löser sig ändå. Klampade även in på ICA och tog stora steg mot jordgubbarna. Roffade åt mig ett halvkilo som ska avnjutas i soffan tillsammans med ett glas iskall mjölk. Nyttigt och mycket gott för smaklökarna. Även om det är belgiska jordgubbar så har de sötman och den ljuvliga doften som jordgubbar ska ha. Ovanligt smakrika med andra ord.
Imorgon blir det iordningfix av lägenheten. Idag är krafterna slut.

I nästa vecka blir det något annat att blogga om. Mer om det får ni veta då…

2 Thoughts on “Jorgubbar & mjölk = Sant

  1. Jag blir varm i hjärtat av din blogg..! Visst är hon underbar din Molla!

  2. Men jag vill veta vad du mumlar om här och där NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! 👿 NUUUUUUUUUUUUU! 😡 *nyfiken i en stor jävla strut*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation