Pannkakor, något som 2000-talet glömde?

Värme och matlust hör inte ihop för mig just nu. Det är lite svårt att få i sig mat och i dagarna tre har min mage varit upp och ner. Att äta varma saker lockar inte alls… Så idag har jag försökt göra något som jag inte ätit på år och dar – pannkakor! Visserligen varma men det gick ändå! Jag byter alltid viss del av mjölken med vatten för frasigheten och idag provade jag att hälla i lite vanilinsocker för lite sötare smak. De gick att äta som de var eller med lite drottningsylt på. Dessutom doftar det ljuvligt i lägenheten och Molly dregglar som aldrig förr.

Nu sitter jag och väntar på något som förhoppningsvis kan bli åska. Jag tycker det är lite för kvavt ute och en urladdning skulle nog få bort min tryckande huvudvärk…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation