Att försöka sig på detta igen.

Det blev visst tyst i månader här.
Kan ju inte påstå att det var meningen, men helt plötsligt slutade wifi på den bärbara datorn att fungera, och jag som är otroligt oteknisk när det kommer just till sånt, orkade inte bry mig. Våren och sommaren tog musten ur mig, det har varit en känslomässig berg- och dalbana och energin har varit väldigt låg. Fick t.ex. halsflussen två ggr på mindre än en månad, så jag var riktigt dålig båda gångerna.
Bilen gick sönder och ja, det ekonomiska blev väl hängande lite där över allt. Så ja. Det har liksom funnits annat att fundera på än att låta orden flöda. Men vem vet, kanske är jag tillbaka nu?

Vad har vi gjort då?
Jag har fotograferat två bröllop, haft en skön semester, sett hur Philip gått från liten bebis till en liten kille som kan kommunicera i ord och tecken. Jag har gått från blond, till mörk, till blond, till mörk och till blond/silver igen. Mitt stackars hår, att det ens finns kvar 😀 Jag har börjat fundera på framtiden inom jobb, hängt med lite hästar, fotograferat minimalt. Har varit med i en intervju på en engelsk sida om spelande, samt blivit intervjuad för en engelsk tidning om stridsvagnar. Vet att de flesta av er inte förstår, och det behöver ni inte heller, men ja, stridsvagnsspel är ju en hobby nu för tiden.

Lite bilder har jag att bjuda på visserligen, men de ligger i kronologisk Oordning 😉 Och så har den lille fyllt år med. Hela 2 år firades förrförra helgen, och han skrattade ikapp med sången, blev tokig i tåget som han fick och åt kex i överflöd. Det är en bestämd liten Philip som visar sina viljor när han vill något annat än jag själv och det uppstår ofta… eh… olika meningar om man t.ex. bör äta godis till frukost eller inte.

One Thought on “Att försöka sig på detta igen.

  1. Therese on 08 oktober 2017 at 19:46 said:

    Welcome back ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation