Som ljuv musik..

Bild från i somras på Fristads Hundskola. Fel ingång i slalom, men vem bryr sig om lyxproblem 😉

Det är självbelönande att se vad 1 ½ års träning gett för mig och Molly. Ibland kan man tycka att det går dagar/veckor där vi står still i träningen, men så lyser hennes inre stjärna till och man blir bländad. Idag var ett sådant tillfälle.
Orkade för en gångs skulle gå ut på en långis innan frukost och med bara mitt eget och Mollys sällskap. Den elaka demonen på höger axel försökte få mig att fuska, jag kunde ju skippa morgonpromenaden när Molly bajsat och vända hem, men icke. I did it. Nästan 5 kilometer innan frukost för både mig och Molly.
När vi gick förbi Sand & Betong finns där en hund i en hundgård som alltid får elaka utspel mot gallret. Smärtfri passage utan att behöva mata godis hela tiden. Jag bet mig i tungan och uttökade godistiden till någon sekund. Jättehärlig kontakt med vissa ”tittningar” mot andra hunden, bara för att Molly ville se så den höll sig på sin sida gallret.
Nemas problemas!
Vi gick i skogen, det var nog väldigt mycket viltlukt idag för hon sprang sick-sack hela tiden, nosade och letade med blicken vad det var som kunde finnas inne i mörka skogen. Hittade givetvis någon form av äckel-päck samt ett älgkadaver som hon mer än en gång visade att hon gärna ville ta med sig hem.
Men nåja, nästa hemma blev vi båda överraskade av en pudel som skällde ut oss från ingenstans. Och istället för att vända sig mot hunden så TITTADE Molly på mig! Hon skvallrade och sa verkligen ”Titta morsan, en hund, ge mig godis!!”
Jag blev överlycklig och testade lyckan igen medans vi tog oss förbi trädgården med pudeln som råskällde och nog bjöd hon på skvaller hela tiden. Mitt hjärta kan, bara hon försöker!

3 Thoughts on “Som ljuv musik..

  1. En PUDEL som råskällde, det kan aldrig vara sant! 😉 😉

    Härligt att du ser det så positivt, det är så härligt!

  2. Som ljuv musik… 🙂

  3. Skvaller is THE SHIT! Uzie försöker skvallra för ”obemannade” cyklar ibland bara för att kunna sno åt sig en godbit men den gubben går inte. Det räcker med människor och hundar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation