Att försöka vara en påhittig mamma.

DSC_3389När man har påsklov så har man ledigt, så enkelt det låter.
Men det är faktiskt lite svårare än så, för man måste konstant ha ett huvud fullt av aktiviteter för att roa pojkar med spring i benen, så när Therese undrade om vi ville följa med och gå omkring Knallestenen så var jag inte sen att hänga på. Vi tog med cyklarna så killarna kunde få utlopp för den där berömda energin.
Jag och Mats pratade om det igår,  när Elias var liten så kunde man komma undan med att bara vara inne och ta det piano, men det fungerar inte längre.
Nu visade det sig att min stora lilla kille fortfarande är lite hängig, så han var lite gnällig och lättretlig. Inte lätt när man inte kan sätta ord på hur man känner sig. DSC_3379Min lille store kille P däremot har nu gått från hårdlift till att sitta upp. Han hade säkerligen kunnat bli instruerad i det tidigare, men jag har avvaktat då jag dragit ut på den där känslan av att de är så små att de får plats i en hårdlift. Jo, jag har blivit en sån där mamma som går runt och säger Men åååååhhhhh, tiden går alldeles för fort. DSC_3417 DSC_3427 DSC_3489 DSC_3492 DSC_3495 DSC_3554 DSC_3561Någon jättepromenad blev det inte, och inte några jättevackra bilder heller, jag måste definitivt börja läsa på lite om mitt stora objektiv hur jag får ut det mesta ur det. Att vädret var grått och alldeles humördämpande gjorde inte saken bättre, men vi fick ihop 3,5 km innan grabbarna kroknade och ville bara gunga uppe på Elfsborgs Brukshundklubb.
Och så gick den tisdagen, en dag närmare äkta vår.
Jag längtar. tom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation