Att ha vunnit något fantastiskt!

12885996_10154660661080299_131679457534438403_oFör några dagar sedan så annonserade Friskis här i Borås om att de skulle ha en påskäggstävling, och direkt blev jag sugen.
Hur kul skulle det inte vara att vinna ett årskort på Friskis?!
Idag var första dagen som ledtrådarna skulle börja ges, så när klockan slog 12 så började den första ledtråden som handlade om en plats som skulle fylla 117 år i år, med en rödvit historia, konstiga stela typer och där Friskis & Svettis Borås resa en gång började. Jag googlade runt lite och hittade att Borås Folkbibliotek invigdes för 117 år sedan, något med brandkåren, något med stadsparken och KFUM. Förr i tiden gick alltid jag och syster till Sturehallen för att träna medelpass med Friskis så då tänkte jag att det borde ju vara där. Konst-iga typer skulle kunna symbolisera konstmuseet.
Sagt och gjort, jag stuvade in två barn i bilen och parkerade vid Sturehallen och drog runt på en exalterad Elias och en nöjd Philip.
Efter någon timme så började Elias krokna, men vi fortsatte att leta i buskar, i trappor, inne i biblioteket bland träningsböckerna. När nästa ledtråd kom så handlade det om ett område med många kvadratmeter, någon Marie som hade bäst utsikt. Google hjälpte oss igen.
Stadsparken och Maries kulle.
Så jag drog med en halvtrött Elias och vi sprang fullkomligt dit och sprang runt i stadsparken som yra höns. Vi letade i varenda hål på golfbanan, för jag trodde det skulle vara något pytteägg som skulle gömma sig någonstans.
Jag höll bokstavligt på att bli tokig och höll på att ge upp många ggr.
Och stackars Elias kroknade mer och mer och precis när jag gett upp så fanns det i min famn och jag var ett årskort rikare!
I en buske på den lilla minigolfbanan gömde det sig och jag blev SÅ glad!
Ett helt årskort till mig, jag som inte just nu har råd med något.
Jag som inte ens vågat drömma om ett gymkort!

Så nu är jag ett årskort rikare och nu finns det inga ursäkter längre.
Här ska tränas!
Fast nog fick jag dåligt samvete som drog runt på mina barn, Elias blev sjuk på väg hem och jag lyckades få ut honom precis innan han lade en kaskadspya i bilen, och sedan har febern stigit under kvällen.
Dagens sämsta mamma.
Men världens gladaste sämsta mamma!

tom

One Thought on “Att ha vunnit något fantastiskt!

  1. Grattis! Och du kunde ju inte veta att E skulle bli sjuk, det är sådant som händer. Träna på nu! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation