Surt..

Surt sa räven om rönnbären.
Surt sa jag när jag stack ner näsan i mina kängor jag använt vid ridningen. De luktar verkligen illa och jag hoppas verkligen jag lyckas rädda mig själv från skammen jag kommer känna om jag ska bära dem snart igen. Någon som har några extremt bra knep för att få bort lukten ur kängor?

Sitter och lyssnar på ”Dancing on my own” samtidigt som min näsa rinner. Är förkyld och haft lite idag så jag tog en sjukdag. Det har behövts, för nu känner jag mig mycket bättre och pallrar mig till jobbet igen.
Dagen idag har gått åt till att fundera, prata och tänka. Mats har äntligen möjlighet att byta jobb med bättre möjligheter och andra arbetstider som passar sig för hundägare, vilket innebär att OM vi ska flytta så behöver vi helt plötsligt inte ha så brått, vi kan vara kräsna och bestämma själv, inte låta andra bestämma åt oss.
Visst låter det som om vi är världens flamsigaste och virrigaste människor, men hey vi trivs ju trots allt i Hedared (förutom vissa grannar) så det kändes ändå som ett bra beslut… Visst känns det surt att behöva lägga mycket tid på bussåkning, anpassa sitt liv och pussla, men å andra sidan så får både jag, Molly och Mats ut så mycket mer av att bo här ute.. Molly har ju blivit den där hunden jag mer eller mindre strävat efter sedan vi fick henne, och jag tror nog inte hon blir speciellt ledsen om vi inte flyttar. Och det känns ju ändå som hemma här ute (förutom att vi behöver lägga ner lite mer energi på inredning framöver).
Hyresvärden ska dessutom bygga nya, andra lägenheter som ligger precis runt knuten, och vi har redan paxat en utav dem. Det kommer väl dröja ett år innan inflyttning, men är vi kvar i Hedared då så har vi ett framtidsboende med egen uteplats till och med. Allt löser sig till slut ändå, även om vi inte är där än. Livet bjuder med andra ord på hastiga svängar lite då och då i denna eviga berg- och dalbana. Men vad gör det?
Oavsett så känns det skönt att ha en någorlunda rak stig att gå på igen, vi har funderat mycket på detta i flera månader, så det känns som en sten lättat från axlarna…

3 Thoughts on “Surt..

 1. Hej och förlåt, jag tror jag skrev fel namn i brevet till Mats. Jag blandade
  ihop ditt namn Christine med fel namn. Jag ville inte skriva Kicki eftersom du inte känner
  mig men det hade ju varit bättre trots allt.
  (Mycket fint foto på Molly)

 2. Det finns en spray som tar bort dålig lukt i skor och hjälm, den brukar finnas i sportaffärer.
  Vad skönt att det verkar lösa sig med jobb och bostad trots allt, livet tar verkligen vändningar man inte väntat sig. Kram och ha det så roligt på lördag!

 3. Det låter som en bra lösning på hela flyttruljansen! 🙂 Ha en bra fredag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation