Att ha en fettisdag utan semlor.

DSC_2405Nä ni.
Här blir det inga semlor i vår familj.
Dels för att jag inte gillar dem och Mats försöker även med tänka på allt man stoppar i sig. Jag har fått med honom på tåget nu (äntligen!) och i helgen var både jag och han ute på ensamma promenader och samlade ihop steg. Som jag säkert skrivit innan så fick han min gamla Fitbit och den använder han när han har möjlighet, dvs mest på helgerna. Den får honom även att ta några extra steg här och där så våra armband pushar oss att göra det lilla extra, vilket i slutändan är det som innebär något. Blir stolt över honom att se hur han återhämtar sig mer och mer och enbart kraschar några timmar hit eller dit när det blir för jobbigt för honom.
Men nog om det.
Jag vann däremot två semlor från Rammefors konditori genom den lokala tidningen här, och igår hämtade jag ut två stycken som jag bjöd mormor & morfar på. Jag hade lovat Elias att han själv fick välja någonting när vi var där och hämtade vinsten och han valde en Sverige-bakelse, en liten men naggande god sak med vit vhoklad, kolakräm och kolagrädde tydligen. Låter som något som mina smaklökar skulle bli tokiga för! DSC_2407 DSC_2413Och trots att morfar var lite halvkrasslig och inte alls på sitt pigga humör så blev det ett varmt litet besök, där mormor bjöd på lunch och vi stannade inne och såg snöflingorna piska på från sidan. Jag och Elias pusslade ett pussel ihop och sedan spelade vi Maxi-Yatzy med mormor tills E kroknade och ville titta på tv. Någon promenad blev det inte igår, enbart en kort på ca 2 kilometer, så idag gick vi till dagis med E och fortsatte kämpa på. 11 kilometer senare kraschlandade jag i soffan och blev alldeles matt.
Första milen i ett svep äntligen sprängt.
Kroppen är verkligen toppen!

tom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation