Sol och minusgrader.

DSC_1263När telefonen plingade och grannarna undrade om vi ville komma ut och hänga med på en promenad så var vi inte sena på att tacka ja. Jag fick med mig lite gammal bröd från frunchen häromdagen, så vi skämde bort ankorna åter igen på Kransmossen. Solen sken och det föll lite lätt puder från himlen. Det var några minusgrader och vindstilla bland träden. En sån där dag man kan vara ute i evigheter utan något som helst mål med promenaden. DSC_1266Väl hemma har vi mer eller mindre mest slappat, för det blev åter igen en alldeles för sen kväll. Grannkillarna var här och spelade PS4 och givetvis kunde jag inte hålla mig undan utan rycktes med och blev förlorad i tv-spelens värld. Jag ska snart ut på en till promenad för att besöka affären och förhoppningsvis samlar jag ihop till 10 000 steg idag med, även om jag troligtvis måste kämpa lite mer idag än vad jag behövde igår.

Ikväll kommer förresten receptet på fläskfilé-grytan vi gjorde på nyår.
Var tvungen att göra den idag igen, för så god var den!tom

One Thought on “Sol och minusgrader.

  1. Idag har det varit underbart väder, kallt men mysigt.
    När vi kom in efter vår pulka tid så frös jag ända in i märgen.. fryser lite än så nu lyser huset upp av värmeljus 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation