På promenad i snålblåsten.

DSC_1221Eftersom Mats hade det goda omdömet att gå på bio själv idag (Star Wars, jag vill hellre se någon annan film på bio) så åkte jag till Hedared och hälsade på lilla mamma och pappa. Mamma fyller år idag, så vi köpte en liten blomma. Givetvis hade hon bakat sin goda geggatårta till fikat, men före det var det på sin plats att röra på sig. Väldigt halt på sina ställen, men vi ”genomled” en timmes promenad i snålblåsten. Idag snöade det från sidan. DSC_1218 DSC_1224DSC_1233Och när vi kom tillbaka drack vi nybryggt kaffe och E tog två omgångar med tårta och grädde.
Från och med idag så ska jag försöka klämma till med 10 000 steg om dagen och idag har jag passerat det med råge. När vi hämtat Mats efter bion handlade vi och sedan mötte jag upp med en granne här bredvid och vi tog ytterligare en promenad i mörkret.

Nu är det inte många timmar kvar av lördagen, och jag sitter här och njuter med lite sjögräschips jag hittade på ICA Maxi.
Supergott!

One Thought on “På promenad i snålblåsten.

  1. Duktiga du som promenerat i både snålblåst och mörker! Själv blev det endast en liten stund i lekparken 🙂
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation