Att inte ha en bebis än.

DSC_0220Det vanliga livet fortsätter utanför bloggen, och just nu har jag enbart kraft att ta mig igenom dagarna, på kvällarna försöker jag slappna av och tänka på målbilder.
Det har uppenbarligen inte kommit någon bebis än och även om jag till och från har ont, så är det inget i närheten av att börja en förlossning.
Igår var jag och E på stan och tittade på alla som sprang Kretsloppet. Två timmar på kullersten gjorde inget speciellt för påskyndning, så vi åkte vidare på 1-års-kalas i Härryda där Nadia hade som vanligt lagt ner hela sitt liv på att fixa ett fantastiskt fikabord. Nu hade jag ingen kamera alls med mig och mobilen lämnade jag i bilen, så någon bild fick jag inte, snor därför ärligt en bild av Sandra som hon lade upp på Instagram. 12030811_10152986504806021_1855285304_nMen inte ens ett kalas med underbart sällskap och magen fullproppad med godsaker satte igång något, så idag har jag försökt tvätta kläder, tvätta fönster, plockat undan, rensat ur mina två hemskt överfulla garderober (med kläder som ska skänkas bort givetvis) samt gått till Kransmossen med världens bästa grannar och varit hejarklack för lite fotboll.
Men nej, just nu känner jag ingenting alls, så att försöka göra allt det där man ska göra och lite till för att sätta igång en förlossning är, precis som alla säger fast ändå inte kan låta bli att kommentera, bara bluff. Men det är skönt att få dagarna att gå, och inte bara ligga på sofflocket.
Både igår och idag har jag samlat ihop mina steg och lille E har somnat snabbt dessa två helgnätter eftersom dagarna varit fullproppade med upplevelser, lek med andra barn och aktiviteter, precis som det bör vara för en liten kille som börjar närma sig 4 år.

Denna helgen avslutads med en liten omgång med den elektroniska fotfilen igen, min nya bästis. Sedan en dusch, lite uppfriskande hårdvårdsprodukter och lite ny färg på naglarna. Eller ny och ny, det blev favoriten igen, chockrosa. Den börjar ta slut nu, så nästa gång jag är på Coop får jag köpa en ny flaska, den är helt suverän, kostar 14 kronor och håller stenhårt i flera dagar, även fast man inte har något topplack över.
Klockan börjar bli läggdags, så jag tar och tittar på några gamla avsnitt med Vänner och hoppas på att föda barn, snart. tom

2 Thoughts on “Att inte ha en bebis än.

  1. Therese on 21 september 2015 at 11:05 said:

    Denna väntan. Den är dryg. Men när skorpan väl är ute kommer du att glömma bort dessa dagar. Vi ses lite senare!

  2. Du får säga som Mio sade när vi väntade på Tomten i julas; ”Vänta, vänta och vänta… *stor suck och sjunka ihop på golvet* ” Fast du kanske inte ska sjunka ihop på golvet utifall att du inte kommer upp igen. 😉 Hoppas väntan är över snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation