Sigrid & hennes familj.

DSC_0185Jag behöver nog inte ge någon närmare beskrivning av dagens fotografering, jag låter mest bilderna prata tror jag.
Jag är alltid ruskigt kritisk till mina egna bilder, eller rättare sagt i det mesta jag gör, och efter natten som innebär i princip INGEN sömn alls för varken mig eller Mats så kände jag mig inte helt 100% när jag plockade fram kameran. Så att dagens bilder faktiskt skulle falla mig i smaken gjorde mig glad. Ett bra avslut på en känslomässigt jobbig vecka.
Lilla Sigrid & hennes familj.
DSC_0263 DSC_0077-2DSC_0198 DSC_0180 DSC_0164DSC_0299Linda som jag känt sedan långt innan Mats kom med i bilden, har blivit en kär vän till mig och även om vi inte hörs varje dag, så blir det aldrig någon spänd stämning, utan vi plockar upp ilandsproblem till världsproblem så fort vi träffas. Vi konstaterar oftast att vi tycker lika med olika vinklar. Och så har hon Mumma, den lilla pudeln som nu börjar bli till åren, som blev Mollys första vän i vår ägo och som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. tom

One Thought on “Sigrid & hennes familj.

  1. Underbara bilder, tack snälla Kicki!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation