Monthly Archives: oktober 2017

You are browsing the site archives by month.

Att få haft en natt på Nääs Fabriker.

I slutet av september åkte jag och Jennie till Nääs Fabriker och checkade in.
Ett dygn vi sett fram emot jättelänge, bara hon och jag.
Min syster är inte bara min syster, hon är min bästa vän och min stora idol. Hon har räddat mig så många ggr och jag vet inte hur jag någonsin kommer kunna betala tillbaka till henne för allt hon gör, för alla jobbigheter hon tar mig igenom. För hur osjälvisk hon är, gång på gång.
Nåja, vi hade bokat ett litet lyxigare rum, Delux Loftrum, som var i två våningar, men en lyxig soffgrupp och högt i tak. Där landade vi på fredagskvällen och slängde oss på soffan med bubbel och smörgåstårta när vi hade varit på gymmet en stund. Efter bubbel och smörgåstårta svidade vi om till badkläder, svepte in oss i badrockar och gick till ”Badhuset” där det både fanns möjlighet att bada i sjön, sitta i en stor och varm bubbelpool eller slappa i deras stora loungesoffa med öppen eld. Givetvis blev det mörkt fort och det var jättehäftigt att sitta där ute nästan själva och bara se på flygplanen som flög över oss och känna friska vindar från sjön samtidigt som man var alldeles mosig och varm. Efter någon timme i poolen bestämde vi oss för att ta på oss myskläder, och ta med lite godis, så vi satte oss vid sjön i några stolar och drack bubbel och pratade om allt. Mina fina fina syster. Morgonen efter var det tänkt att vi skulle träna skiten ur oss, men vet ni vad. Vi orkade inte.
Vi tog en liten morgonpromenad, åt sedan frukost (som bestod av det mesta som var väldigt gott, men även nyttigheter, stort plus!) och gick upp på rummet och bara var. Det var faktiskt riktigt skönt att inte känna sig stressad över att bestämma själv. Vi bara njöt helt enkelt. Innan vi åkte hem tog vi en promenad runt Nääs Slott, och skrattade över hur trollad man kan bli över en gammal näthink som ser ut som en sten. (You had to be there)
Det var ett härligt ställe att få återhämta lite egentid, jag gör det väldigt gärna igen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Att försöka sig på detta igen.

Det blev visst tyst i månader här.
Kan ju inte påstå att det var meningen, men helt plötsligt slutade wifi på den bärbara datorn att fungera, och jag som är otroligt oteknisk när det kommer just till sånt, orkade inte bry mig. Våren och sommaren tog musten ur mig, det har varit en känslomässig berg- och dalbana och energin har varit väldigt låg. Fick t.ex. halsflussen två ggr på mindre än en månad, så jag var riktigt dålig båda gångerna.
Bilen gick sönder och ja, det ekonomiska blev väl hängande lite där över allt. Så ja. Det har liksom funnits annat att fundera på än att låta orden flöda. Men vem vet, kanske är jag tillbaka nu?

Vad har vi gjort då?
Jag har fotograferat två bröllop, haft en skön semester, sett hur Philip gått från liten bebis till en liten kille som kan kommunicera i ord och tecken. Jag har gått från blond, till mörk, till blond, till mörk och till blond/silver igen. Mitt stackars hår, att det ens finns kvar 😀 Jag har börjat fundera på framtiden inom jobb, hängt med lite hästar, fotograferat minimalt. Har varit med i en intervju på en engelsk sida om spelande, samt blivit intervjuad för en engelsk tidning om stridsvagnar. Vet att de flesta av er inte förstår, och det behöver ni inte heller, men ja, stridsvagnsspel är ju en hobby nu för tiden.

Lite bilder har jag att bjuda på visserligen, men de ligger i kronologisk Oordning 😉 Och så har den lille fyllt år med. Hela 2 år firades förrförra helgen, och han skrattade ikapp med sången, blev tokig i tåget som han fick och åt kex i överflöd. Det är en bestämd liten Philip som visar sina viljor när han vill något annat än jag själv och det uppstår ofta… eh… olika meningar om man t.ex. bör äta godis till frukost eller inte.