Monthly Archives: februari 2017

You are browsing the site archives by month.

Att ha födelsedagar överallt!

DSC_2911 DSC_2918Jahopp, energin försvann visst igen. Iallafall för att uppdatera bloggen. Haha.
Hela januari har mest gått åt till att försöka skola in lilleplutt på förskolan (eller M rättare sagt, jag har hejat på hemifrån), och när han väl skulle börja på heltid så blev han sjuk en längre tid och det är först nu jag återhämtat mig. Ju äldre jag blir, desto värre verkar det vara att komma in i nya rutiner som borde sitta. Haha.

Men vad har hänt sedan sist?
Inte mycket mer än min älskade pappi har fyllt hela 70 år.
70 år och han är fortfarande en helt fantastisk man som skrattar för det mesta och är något förvirrad. Han drar fortfarande samma skämt och nynnar på ohörbar musik när han pysslar hemma.
Han var hemma i torsdags då den stora dagen infann sig och bjöd på smörgåstårta.
Eftersom P var sjuk så var det bara jag och E som åkte.
Fina fina Pappi.
Att bli 69 låter inte mycket. Men att bli 70 år blev plötsligt så väldans gammalt. DSC_2922 DSC_2935DSC_2924Ni som känner mig vet ju att vi har en hel del födelsedagar i dec-feb så i lördags hade Adam och Ella sitt kalas med. Det serverades tacos och vin. Kicken var inte sen på att fylla på mitt glas flertalet gånger och det var faktiskt så skönt och avslappnande att få dricka lite vin. Jag är oftast den som kör hem efter kalas där det serverats alkohol, men igår tyckte Mats jag kunde få unna mig lite. Och det gjorde jag. Mums.
Jag och rödvin är oftast ganska bra vänner och så även igår.
Dagen idag har verkligen gått långsamt. Knappt gjort något alls förutom laga mat, andas och ladda inför kommande vecka.
Jag har en hel del på gång på jobbet som kommer starta inom kort tid, så jag sitter mest här och lyssnar på musik och bara är.
Ibland får det vara så med.
tom