Daily Archives: 24 januari 2015

You are browsing the site archives by date.

Som en vissen blomma.

DSC_0504För första gången på länge har vi en obokad helg. Och tur är väl det för jag mår ju inte så bra.
Jag känner mig vissen, trött i kroppen och sliten. Att må såhär tar på krafterna, jag orkade inte ens stanna kvar på jobbet i torsdags och igår låg jag i soffan nästan hela dagen. DSC_0511Och idag är det lördag och jag önskar att jag hade varit en supermamma som kunde uppbåda lite krafter för att gå ut och leka i snön, men nä.
Jag blir trött av bara tanken.
Jag känner mig som Elias katt som verkar ha fått slagsida och smådåsar till ljudet av Mats och Elias som är på ovanvåningen och badar badkar. Men så försöker jag tänka såhär; vad spelar det för roll om vi bara är hemma?
Vad spelar det för roll om vi dricker varm choklad och tittar på Pocoyo på Netflix och delar på filten och ligger tätt hopslingrade alla tre medan snön yr från taket utanför?DSC_0519 DSC_0524 DSC_0531Vi går runt i pyjamas alternativt mjukisbyxor och ibland får jag parera den molande värken med Papaverin och alvedon som faktiskt hjälper förvånansvärt bra, tabletter som inte får mig dåsig eller bakis. På onsdag är det dags för undersökning och jag hoppas de kommer fram till något bra.

Det blir en lugn lördag.
Med repriser på tv, mys och värme.
Imorgon, då får jag försöka ladda med lite ny energi.
Nästa helg ska jag åka på Kickoff med jobbet, och då behöver jag verkligen ha försökt dra mig upp ur det här energikrävande hålet.

Så imorgon.
Då hoppas jag på ny energi.