Daily Archives: 21 mars 2012

You are browsing the site archives by date.

Är huvudet tungt får kroppen lida…

Sitter och går igenom gamla bilder från 2010 och hittade dessa. Smala och hälsosamma (minus ciggen i Mats hand), lyckliga och nervösa inför bröllopet. Anledningen till att jag går igenom dem är för att få en liten boost.
Egoboost.
Lite som terapi och motivation.
Idag på promenaden var nämligen min kropp väldigt tung. Benen kändes som spagetti i uppförsbackarna, och huvudet var tungt, trots det fina vädret. Men, jag klarade mig runt ca 4 kilometer (bättre än ingenting!) innan vi kom hem igen och vi var ute runt en timme, något som börjar bli mer en regel än ett undantag. Det trodde jag inte för 6 månader sedan när minsta lilla promenad nästan fick mig golvad. Något som däremot har gått riktigt bra idag är alla hundmöten. Vi har både haft mötande hundmöten där de andra hundarna gjort utfall där Molly varit den lugnare och vi har även gått förbi långsammare promenerande hundekipage där de skällt ut Molly när vi kommit upp vid sidan, och Molly har fokuserat på godiset. Jag varit riktigt glad och stolt över henne idag!

Idag kom även mina förstoringar och fotokopior, Fotoquick.com kan man alltid lita på! Färgfulla och fina kopior blev det på mina bilder och alla 3 förstoringarna som jag gjorde ska få var sin ram och komma upp någonstans i lägenheten. Har även börjat fylla i lillemans bok och den är numera full med små historier, bilder, förlossnings-armband m.m. Så underbart kul att ha, och kan nog vara kul för honom att titta i när han blir större.

Imorgon får vi finbesök av Mela & Matteo, vi ska ut på promenad och sedan ska jag bjuda på lunch. Och har jag tur så har lilleman redan somnat för natten. Det är rekord isåfall!

Det där med att börja dagen med motion…

20120321-091759.jpg
Jag skulle kicka igång dagen med en morgon-yoga.
Men hur lätt är det när man ska ner på golvet och leka valross när den här hunden försöker krypa in under armhålan på en?
Jag och Molls verkar inte riktigt vara överens om vad morgongymnastik bör innehålla…