Daily Archives: 19 mars 2012

You are browsing the site archives by date.

En bra måndag…

Efter att ha haft en liten konflikt i barnrummet mellan mig, tavlor och gardiner så tog vi alla en välbehövlig promenad i solskenet med snålblåsten idag. Tydligen en perfekt kick-start en måndag för det var verkligen välbehövligt att komma ut, ta tag i livet och få se Molly sträcka ut. Det gjorde gott, både jag & Mats tycker hon känns bättre idag, om man jämför med igår då hon mest verkade gå runt och hänga och tjura.
Vi samlade ihop nästan 1 mils traskande, jag är mer än nöjd och kroppen är härligt avslappnad nu efter denna helgens onyttiga ätande.
Jag och Mats kom överens om att inte äta onyttigheter (läs godis, kakor m.m.) på två veckor framöver, inte ens på lördagar, och jag ser fram emot det, jag älskar att tävla och puscha mig framåt, hoppas jag tycker det när helgen kommer med 😉
Och skulle man vilja ha någon liten ask Läkerol eller liknande så måste man GÅ till ICA Maxi och tillbaka, inte ta bilen. Smart va?

Annars har jag beställt lite framkallning av kort idag, något jag sällan gör nu för tiden. Mest i vanlig storlek och några förstoringar. Ska få tummen ur att skaffa ett album och sätta in många kort med, så att de inte bara blir liggande.

Och nu är det dags att ta kväll. Vi har ätit nyttiga kycklingburgare med pommes, jag har kvällspromenerat med Molly, fått upp den där gardinen i lillemans rum, en tavla på väggen över spjälsängen som vi fick i dop-present, fryst in all tårta, varit till återvinningsstationen och slängt kartonger och håller på och tvätta maskin nummer 2. En mycket god dag, trots lite knagglig start imorse. Eventuellt kan det även bli en till avokado som slinker ner i magen ikväll (min nya favorit) men det är inte riktigt bestämt än.

Imorgon kör vi mammaträff igen, då ska vi lära oss om barnsjukdomar. Och så ska jag försöka leta upp BVC-Ylva och prata lite med henne.

Lite av Lillemans fina doppresenter..

Måste få visa den fina boken som moster gav Elias på dopdagen. Jag hade sagt till henne att vi skulle vilja ha en bok där man kan skriva om Elias när han är liten, med möjligheter till klipp och klistra m.m.
Och denna fick vi, så otroligt kul! Humor och roliga saker att skriva. Gillar framför allt ”Mamma gick upp ____ kilo när hon väntade mig
och pappa gick upp ____ kilo”

Och från familjen Rostoványi fick Elias ett helt litet eget bibliotek fullsmäckad med böcker.
Bland annat den här som Elias ska börja läsa om några dagar ”Brott & straff” på ungerska… Höhö:Fyller på med mer presenter framöver…