Daily Archives: 14 mars 2012

You are browsing the site archives by date.

Huvudbry av huvudvärk…

Idag hade jag inte planerat så mycket.
Möjligtvis att ta någon promenad i vårsolen.
Men så ringde min bror och undrade om jag hade tid och träffas och luncha. Mycket trevligt och jag tackade ja på en gång.
Nu när solen fortfarande står ganska lågt så får jag problem med huvudvärk eftersom jag måste kisa så mycket. Solglasögon gör inte riktigt saken bättre när solen står lågt för jag blir yr av färgförändringen. Vilket i-landsproblem va?
Förr hade jag aldrig såna problem utan det har kommit smygandes med åren, så idag kändes det tungt och orkeslöst och jag hade inte någon kraft i steget när jag var ute. Redan efter 3 kilometer (först ut med Molly och sedan ner mot staden) så sade kroppen och huvudet ”Neeeej, sluta med det där”.
Men jag tog mig ner till stan, träffade Fredrik och vi åt lunch på Oliven. Både han och jag tog dagens fisk som var ugnsbakad (?) sej med kryddris och en röra som jag inte vågade äta av. Däremot hade de ett helt okej grönsaksbord med oliver, pasta, en god champinjonsallad m.m.
Mätta blev vi, sade hej då och sedan försökte jag promenera lite på stan. Ville hitta ett par byxor men gav upp redan i första affären. Traskade lite snabbt in på Presentknallen som hade allting för 50%, ganska utplockat dock och ingenting fick följa med hem (även om jag tyckte vissa saker hade passat perfekt i hemmet).
Efter Presentknallen gav jag upp och gick hem igen, hämtade Molly och gick ytterligare någon kilometer innan Elias vaknade och var väldigt hungrig. Sedan somnade vi på soffan båda två och när jag vaknade var huvudvärken borta och har hållit sig i schack hela kvällen.

Imorgon ska jag på ny mammadejt, denna gången har jag iallafall tittat på rätt datum. Öppna förskolan på Hulta.
Och sedan ska jag förhoppningsvis kunna göra ett nytt försök till att hitta byxor med hjälp av mammen & pappen som ska besöka staden.
Sedan är det fredag och allt extra hektiskt börjar. Mat & tårtor ska hämtas, Molly ska lämnas till Hagahome, dukning, dop m.m. Så det är inte säkert det bli så mycket bloggande för resten av veckan… men kanske hinner jag slänga upp lite mobilbloggar!

Om inte, ha en bra helg, det ska vi ha! Och håll tummarna att Elias inte bajsar ner prästen 😉

Skendräktig hund?

20120314-083146.jpg

Jag var tvungen att ta en bild. Hur ofta har Molly lämnat mat? Och till och med slängt några utanför?
Aldrig.
Imorse ratade hon maten helt.
Hällde upp det i hennes vanliga matskål och då blev det lite bättre, hon åt iallafall. Men inte med någon större entusiasm och det tog lång tid. En foderkula hit, en dit.
Antingen är hon riktigt ordentligt skendräktig eller så är hon riktigt sjuk. Veterinär bad mig avvakta och gav mig lite tips och råd, annars får vi återkomma..

Lilla lilla hund. Jag blir ju orolig.

20120314-084812.jpg