Category Archives: Vardag

Då var måndagen här..

DSC_5615Sista måndagen som M jobbar på sitt jobb innan han går på semester/pappaledighet.
Det är sjukt egentligen; hur jag för ett år sedan levde ett helt annat liv; jag bar på ett barn, var så rund att jag knappt kunde knäppa mina skor, var dränkt i sorg och smärta och orolig över framtiden.
Idag är jag verkligen 30 (!!!!) kilo mindre, älskar vårt liv och knäppa skorna kan jag göra utan problem. Framtiden kommer vare sig man vill eller inte, men det är ganska viktigt att inte fördjupa sig i den, utan göra det man kan av varje situation. Jag tycker vi har blivit utomordentligt duktiga på det faktiskt, vi vuxna. Man lär sig helt enkelt.

Igår förresten publicerade självaste Petter (rapparen) min bild på sin Insta samt FB som jag tagit igår på Borås Swimrun. Visserligen hade han bara kopierat den rakt av instagram, så kvalitén suger, men ändå.
JAG!
DET var nog en utav de häftigaste sakerna jag varit med om, att lilla jag fick en plats på sociala medier i några timmar… Pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. Hehe. Hemsidan fick en ordentlig skjuts uppåt på besöksantalet med, stackars räknaren har inte varit så använd på länge (om någonsin?).

Jag ler fortfarande när jag tänker på det.
Lilla jag. 🙂tom