Category Archives: Redigering

Mellan åskskurarna…

DSC_0012 DSC_0043 DSC_0093 DSC_0095

..så pysslar jag med redigering. Försöker lära mig djup i bilder och hur man ökar/minskar utan att för den sakens skull överstiga ljuset så det ser ”bränt” ut. Det är svårt, och man får bita sig lite i tungan innan det blir för överredigerat.

Molly äter just nu på ett fryst märgben, Elias äter äpple samtidigt som han tittar på Pippi flyttar in. Bara andra gången idag.
Själv är jag genomsvettig och tänkte hoppa in i duschen innan det är dags att åka ut till Johanna och rida lite. Jag hoppas mitt knä håller, det gör lite ont och hindrar mig i mina rörelser just nu, men jag tror det är för att jag är för tung helt enkelt, jag känner det i kroppen, i musklerna och fram allt. Att minska i vikt just nu är åter igen inte det lättaste för mig, för jag kommer liksom inte ur de gamla ovanorna mer än någon dag i sänder. Men det får vara så, försöker jag intala mig själv, jag vill jobba på mig själv resten av livet, till att bli stark och må bra och då får det ta den tid det tar även om den impulsiva delen av mig inte håller med.

Imorgon går jag tillbaka till jobbet i två dagar innan semestern fortsätter. Som ett litet inhopp. Sedan står besök av kusiner på spel, eventuellt en dagstripp till hemlig ort och lite kalas verkar det som.
Åter igen, det är aktiviteter som gäller på semestern!