Category Archives: Tävling!

Tävla med Fisher-price!

DSC_0013Vi har fått en ny babysitter till Philip.
En Fisher-Price Rainforest Friends med vibrationer och två små söta djur som hänger ner framför honom som han förtjust tittar på och försöker fästa blicken med. Dessutom drivs den på batterier så trycker man på en liten knapp så skickar den små vibrationer ut i ryggen, något som ger honom lite ro när jag t.ex. lagar mat eller spelar spel med Elias. Philip är redan en kille som gillar att ”sitta” och vara med, så den är perfekt till honom! fisher-price-logoDSC_0016-2

Och nu har jag möjlighet att lotta ut en hemlig present från Fisher-Price, en leksak som är lämplig för barn från ca 2 år och uppåt.
Allt du behöver göra är att skriva en liten kommentar på detta blogginlägg så är du med!


Dragningen görs på söndag den 8 november.
tom

Och vinnaren är….

lamaze-octotunes-25-p…… Tadaaaaaaa!

Vinstlotten föll på Marie!
Maila mig på hedakicki@hotmail.com med din adress så skickas denna till dig 🙂

Grattis! Grattis! Grattis!

Tävla och vinn en Lamaze-leksak!

DSC_0351 pageIngen kan väl missta att jag gillar Lamaze och deras leksaker?
De har varit en del av Elias uppväxt och vi har både haft ett babygym, en spelande elefant, ett litet bi med olika ljud och en bil som E drog runt på när han började gå.
Igår tog jag tillfället i akt att ge Mollys hundvakter över helger en Musical Inchworm, en liten spelande färgglad larv, med fötter och med mätsticka på undersidan. Nu var det ju inte Linda & Jonas som fick denna utan framför allt deras nytillskott Sigrid, som inte ens är ett nytillskott längre utan har hunnit bli närmare 5 månader gammal. Vi får väl se om hon är intresserad av den framöver, Elias har haft mycket kul åt dessa små djur och kan ibland fortfarande plocka fram bilen och leka med den.

Och nu lottar jag ut en Octotunes, till någon som kan behöva en! Skriv bara en liten kommentar på detta blogginlägget om vem som skulle få den om du vann, så drar jag en vinnare på kvällen den 1 april. (Nej, det blir inget aprilskämt)

lamaze-octotunes-25-pLycka till!